Domov     Refleksoterapija     Shiatsu SHINTAI     Masaže telesa in duha     Kontakt     
Refleksnoconska masaža stopal in dlani     Refleksoterapija ušes     Protibolečinska terapija     Metamorfna tehnika     Integrativna refleksoterapija     Sarafijn refleksoterapija    
         
Prebudimo modrost telesa
         
 

Metamorfna tehnika

je edinstveno orodje za osebno preobrazbo, ki pomaga sprožiti notranjo življenjsko silo, da bi bolje uresničili svoj potencial.

 Metamorfna tehnika je nežna tehnika z globokim učinkom, saj posega v zapise, ki smo jih prinesli s seboj še iz obdobja pred rojstvom. Spremembe se dogajajo na nezavedni ravni brez vpletanja izvajalca tehnike. Naravna inteligenca telesa sproži večplastni proces harmonizacije. Omogoča, da se premaknete iz občutkov omejitev k dostopu do več našega potenciala. Na kratko nam pomaga, da si pomagamo sami.

Varno jo lahko uporablja vsakdo, tudi otroci, nosečnice mamice in ljudi, ki umirajo. Dobrodošla je za vse družinske člane, saj pripomore k povezanosti in boljšim medsebojnim odnosom.

Metamorfna tehnika je preprosto orodje, ko praktik metamorfne tehnike z rahlimi dotiki stimuliran refleksne cone hrbtenice na nogah, rokah in glavi, ki traja od 30 do 60 minut. Je varna in pomirjujoča, zato ponuja edinstven pristop k obravnavi osebnih vprašanj bodisi telesne, duševne ali čustvene narave. Vse to so vplivi na naše sposobnosti odziva na dogodke v vsakdanjem življenju. Je prijetno in sproščujoče doživetje.

Medtem ko se drugi pristopi osredotočajo na odpravo energijskih blokad, se metamorfne tehnika osredotoča na preoblikovanje energetskih vzorcev, ki vam ne služijo več. Iz tradicije vzhodne medicine do novih odkritij v znanosti, se na splošno priznava, da je energija ali "življenjska sila" temelj vseh oblik življenja.
Energija, ki je sodelovala pri ustvarjanju starih vzorcev, se sprosti in se lahko uporablja za ustvarjanje novih vzorcev. Zgodi se opolnomočenje. Vse spremembe, ki se pojavijo v celoti izvirajo iz notranjosti prejemnika.

Izvajamo jo samostojno, saj ni niti terapija ne obravnava, niti ni masaža ali zdravljenje in ne postavlja diagnoze. Izvajalec tehnike prejema informacije vendar se nanje ne odziva ne s pripombami ne z nasveti deluje le kot katalizator v procesu.

Mnogi ugotavljajo, da se lažje spoprijemajo z zahtevnimi in stresnimi situacijami, kar jim omogoča večjo učinkovitost, predvsem pa se stopnjuje ustvarjalnost. Tehniko je enostavno vključiti v vaše vsakdanje življenje. Lahko jo prejemate glede na vaše osebne želje in potrebe. Morda boste želeli prejemati tehniko enkrat tedensko, vsakih štirinajst dni ali pa ko se počutite utrujeni ali brez navdiha.

 

Preobrazba

 

Nazaj Junij 2022 Naprej
Po To Sr Ce Pe So Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
01:22
 
         
Domov
Pridobljena znanja
Cenik
V medijih
Mnenja mojih strank
Aroma kotiček
Gostovanja in povezave
 Refleksoterapija
Refleksnoconska masaža stopal in dlani
Refleksoterapija ušes
Protibolečinska terapija
Metamorfna tehnika
Integrativna refleksoterapija
Sarafijn refleksoterapija
 Shiatsu SHINTAI
 Masaže telesa in duha
Tui-na masaža
Hotstone - masaža z vročimi kamni
Qi Nei Zang
Tibetanska masaža
STOL masaža
 Kontakt
Vizija
Lokacija studia Zelenapot
 
Zelenapot, refleksoterapija, Tina CIMPERMAN s.p. | Zelena pot 23, 1370 Logatec © 2022
Postavitev spletnega mesta in gostovanje: PROLOG d.o.o., Logatec | 1990 - 2022